tag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post2826526617441939903..comments2024-03-12T13:51:24.767+01:00Comments on Вкуснотека: АгнесаАниhttp://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comBlogger49125tag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-71659487808371839302024-02-08T11:41:32.162+01:002024-02-08T11:41:32.162+01:00Ако добре е изпечен на 60 градуса или изсъхнал пре...Ако добре е изпечен на 60 градуса или изсъхнал през нощта го нарежете на ромбоиди. Няма да се рони.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-8034896932154560302024-01-17T22:59:30.931+01:002024-01-17T22:59:30.931+01:00Мила Ани, как да го разрежа, за да не се рони глаз...Мила Ани, как да го разрежа, за да не се рони глазурата?Мариелаhttps://www.blogger.com/profile/14362445376100520411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-536687482923180522023-12-19T07:30:45.289+01:002023-12-19T07:30:45.289+01:00За мен едно от най-характерните български ястия и ...За мен едно от най-характерните български ястия и специфично за България е домашната баница. А едно от най-вкусните арменски ястия, които бих препоръчала е Мантъ.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-5991604521997807902023-12-19T07:29:30.864+01:002023-12-19T07:29:30.864+01:00Моята ч.ч. е 130 г.Моята ч.ч. е 130 г.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-78059826076021651072023-12-18T07:36:21.739+01:002023-12-18T07:36:21.739+01:00Привет, под чаена чаша колко грама се разбират, за...Привет, под чаена чаша колко грама се разбират, защото нещо ми е трудно така с чаените чаши? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-87929961369631198512023-07-27T20:06:43.065+02:002023-07-27T20:06:43.065+02:00Аз да те попитам, кое българско ястие рекламираш п...Аз да те попитам, кое българско ястие рекламираш пред арменците и като цяло чужденците и кое от своя страна арменско ястие би рекламирала в България? :) Georgehttps://www.blogger.com/profile/01804587863536546453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-20489876640780225912023-07-24T14:12:24.534+02:002023-07-24T14:12:24.534+02:00Даа любим сладкиш!Даа любим сладкиш!Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-13223676727094629682023-07-22T14:54:53.242+02:002023-07-22T14:54:53.242+02:00Докато беше жива, баба ми обичаше да ме пита един ...Докато беше жива, баба ми обичаше да ме пита един или два дена преди моя РД, знам ли какво ми е приготвила, отговорът беше само и единствено един - Агнеса ... и тук приключвам ... Georgehttps://www.blogger.com/profile/01804587863536546453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-67644504079709425572020-02-07T12:23:29.221+01:002020-02-07T12:23:29.221+01:00Мисля, че е 30 см.Мисля, че е 30 см.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-6854555852707520982020-02-06T15:52:22.583+01:002020-02-06T15:52:22.583+01:00Колко см е таватаКолко см е таватаAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18432747046937934229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-37996877461845707402019-07-12T16:41:20.488+02:002019-07-12T16:41:20.488+02:00130 г. е.130 г. е.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-55108878452209902222019-07-12T13:52:49.162+02:002019-07-12T13:52:49.162+02:00Чаената чаша, която използвате е стандартна-220?Чаената чаша, която използвате е стандартна-220?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10339212468674951394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-45467102661870478522018-02-17T19:48:02.870+01:002018-02-17T19:48:02.870+01:00Жълтъците за глазурата ли? Аз ги разбивам с миксер...Жълтъците за глазурата ли? Аз ги разбивам с миксер, докато хубаво се хомогенизират. На топъл сладкиш мажа глазурата.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-34397074425017873112018-02-17T16:46:43.104+01:002018-02-17T16:46:43.104+01:00Здравейте Ани,а жълтъците колко време се разбиват ...Здравейте Ани,а жълтъците колко време се разбиват и с миксер ли или на ръка?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-30064879654036745032015-12-17T21:56:43.087+01:002015-12-17T21:56:43.087+01:00Здравейте, Ани!
Наистина рецептата е страхотна и ...Здравейте, Ани!<br />Наистина рецептата е страхотна и вкусът ме връща в детството. Това определено е моят любим сладкиш. Довечера ще направя малък експеримент, замествайки орехите с бадеми. Стискайте палци :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01403702199758530073noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-226440937353929512015-12-17T21:55:54.877+01:002015-12-17T21:55:54.877+01:00Здравейте, Ани!
Наистина рецептата е страхотна и ...Здравейте, Ани!<br />Наистина рецептата е страхотна и вкусът ме връща в детството. Това определено е моят любим сладкиш. Довечера ще направя малък експеримент, замествайки орехите с бадеми. Стискайте палци :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01403702199758530073noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-10495205730724616632015-11-13T19:28:26.467+01:002015-11-13T19:28:26.467+01:00Прекрасно г-жа Жекова. Много се радвам, че рецепта...Прекрасно г-жа Жекова. Много се радвам, че рецептата е любима и на Вашето семейство :)Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-65691789190310721022015-11-13T17:55:22.205+01:002015-11-13T17:55:22.205+01:00Това е и моята рецепта за агнес.Имам си и тавичка ...Това е и моята рецепта за агнес.Имам си и тавичка с диаметър 30см.Смятам,че това е точният размер.Понякога замествам с кристална захар тази за тестото.hr.zhekovahttps://www.blogger.com/profile/05372994120228139140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-14420254934071695052015-05-15T13:00:22.007+02:002015-05-15T13:00:22.007+02:00Здравейте! Обикновено правя агнесата в дъното на е...Здравейте! Обикновено правя агнесата в дъното на едновремешните електрически тенджери, ако се сещате. Кръгли са.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-75226877838586609032015-05-15T11:53:57.284+02:002015-05-15T11:53:57.284+02:00Здравейте! Имам един въпрос - какъв размер е тавич...Здравейте! Имам един въпрос - какъв размер е тавичката, в която печете този сладкиш? Не ми се иска да стане прекалено дебел блатът, а все не уцелвам подходящия размер тавичка. <br />Благодаря предварително!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-63015693777439985392015-03-24T10:27:08.865+01:002015-03-24T10:27:08.865+01:00Здравейте, благодаря ви за милия коментар и времет...Здравейте, благодаря ви за милия коментар и времето, което сте ми отделили. Радвам се, че сте открили Вашата рецепта за Агнеса. Обожавам този сладкиш. Непременно ще опитам и с кокос :) ПоздравиАниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-629377389436280422015-03-22T21:56:25.719+01:002015-03-22T21:56:25.719+01:00Това е РЕЦЕПТАТА! От години търся рецепта за Агнес...Това е РЕЦЕПТАТА! От години търся рецепта за Агнес, като този, който правеха майка ми и баба ми. За тях (и двете не са между живите) това беше толкова основен и лесен сладкиш, че не са намерили за нужно да запишат рецепта... Заливката е ключовият момент и нещо все не ми се получаваше. До сега :) Благодаря!<br />П.П. За любителите на по-леките сладкиши - става чудесно и ако орехите се заменят с кокосови стърготини.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-44966014926569767632015-02-20T02:16:47.714+01:002015-02-20T02:16:47.714+01:00Mnogo blagodarq za barziqt otgovor. Az takmo iskam...Mnogo blagodarq za barziqt otgovor. Az takmo iskam da se zapisha da vi sledq publikaciite. Vqrno, to efekta e v glazurata ama shte namerq zamestitel, nqma da se dam. Shtom nauchih indiici da pravqt banica shte napravq i Agnes bez qica :) pojelavam vi prekrasen den i takmo sega zapochvam da se rovq da tarsq drugi recepti ot bloga vi s koito da zaradvam semeistvoto si!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-26044038044700309442015-02-19T16:56:26.503+01:002015-02-19T16:56:26.503+01:00http://thegingercookies.blogspot.com/2013/04/blog-...http://thegingercookies.blogspot.com/2013/04/blog-post_11.htmlАниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-50828007467932997852015-02-19T16:56:09.208+01:002015-02-19T16:56:09.208+01:00Здравейте, ето тук можете да видите някои от попул...Здравейте, ето тук можете да видите някои от популярните заместители на яйцата. Но в случая заливката е гвоздея на сладкиша, а тя си е с жълтъци, няма как.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.com