tag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post6013855110619358741..comments2024-03-12T13:51:24.767+01:00Comments on Вкуснотека: Великденски козунак със заквасена сметанаАниhttp://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comBlogger120125tag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-17223301726975507662021-04-28T12:13:18.160+02:002021-04-28T12:13:18.160+02:00Благодаря:)Благодаря:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04440829118060028453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-17260379946655303382021-04-28T11:20:07.910+02:002021-04-28T11:20:07.910+02:00Здравейте, доколкото знам 1 пакетче суха мая отгов...Здравейте, доколкото знам 1 пакетче суха мая отговаря на 25 гр. жива мая. Имайки предвид, че тук ползвам 7 г суха мая по-скоро бих сложила половин бучка жива мая.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-79709965794412955122021-04-28T08:30:08.548+02:002021-04-28T08:30:08.548+02:00Ани , здравей:)
Аз правя всяка година козунак с ма...Ани , здравей:)<br />Аз правя всяка година козунак с маскарпоне и съм много доволна:) Искам да пробвам тази рецепта, но да попитам жива мая 42 гр. ли трябва да използвам?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04440829118060028453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-64024796472190691752018-04-11T20:24:19.201+02:002018-04-11T20:24:19.201+02:00Искам и аз да похваля козунаците, страхотни станах...Искам и аз да похваля козунаците, страхотни станаха и всички които ги пробваха много ги харесаха. Моите също втасваха във фурната на 50 градуса и станаха страхотни. Тази система с втасването е много добра, защото няма нужда да държиш стаята супер-топла. Denihttps://www.blogger.com/profile/08425209706612773618noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-46342042156308802052018-03-31T17:40:15.955+02:002018-03-31T17:40:15.955+02:00Здравей Ани!За втора година правя козунаци по тази...Здравей Ани!За втора година правя козунаци по тази рецепта.Станаха страхотни! Благодаря ти много!<br />Поздрави МегиAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06363741385057648501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-62772795062493178672017-04-28T14:14:51.452+02:002017-04-28T14:14:51.452+02:00Ето рецептата: http://www.vkusnoteka.bg/2016/04/bl...Ето рецептата: http://www.vkusnoteka.bg/2016/04/blog-post_29.htmlАниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-46094948620207185172017-04-28T13:55:39.652+02:002017-04-28T13:55:39.652+02:00Здравей Ани, Кажи за шоколада и маскарпонето - как...Здравей Ани, Кажи за шоколада и маскарпонето - каква е тази плънка, как я приготвяш, има ли нещо по-специално? Благодаря много! Жива и здрава да си! :)Marianshnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-22730296565042551152017-04-15T19:24:51.143+02:002017-04-15T19:24:51.143+02:00Страхотна идея.
Благодаря Ви за рецептата, малко я...Страхотна идея.<br />Благодаря Ви за рецептата, малко я промених относно месенето, добре се получи и в хлебопекарна.Весели празнициAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-10021335851558707492017-04-15T19:03:35.128+02:002017-04-15T19:03:35.128+02:00Здравей Ани! Рецептата е прекрасна, получиха се ст...Здравей Ани! Рецептата е прекрасна, получиха се страхотни козунаци! Весел празник ти пожелавам!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06363741385057648501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-90112007235760850522017-04-12T22:53:50.642+02:002017-04-12T22:53:50.642+02:00Привет, Ани! Благодаря за хубавата рецепта! Днес н...Привет, Ани! Благодаря за хубавата рецепта! Днес направих козунаците - всичко беше като по учебник. Единствено използвах жива мая вместо суха с около 100мл прясно мляко и добавих още 1 яйце. Не станаха обаче достатъчно сладки (сложих около 200гр) - може би трябва малко повечко захар. Направих 3 вида - със стафиди, с локум и с шоколад.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04516046065760026789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-2967038688809603602017-04-12T22:53:21.857+02:002017-04-12T22:53:21.857+02:00Привет, Ани! Благодаря за хубавата рецепта! Днес н...Привет, Ани! Благодаря за хубавата рецепта! Днес направих козунаците - всичко беше като по учебник. Единствено използвах жива мая вместо суха с около 100мл прясно мляко и добавих още 1 яйце. Не станаха обаче достатъчно сладки (сложих около 200гр) - може би трябва малко повечко захар. Направих 3 вида - със стафиди, с локум и с шоколад.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04516046065760026789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-6183098670965896562016-05-08T15:34:49.545+02:002016-05-08T15:34:49.545+02:00Така е Стеф. Много ми е любима. Другия път опитай ...Така е Стеф. Много ми е любима. Другия път опитай и тази с Маскарпоне и шоколад. Страхотно вкусен стана!Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-37443601599798890782016-05-08T15:33:56.674+02:002016-05-08T15:33:56.674+02:00Благодаря ти Ваня, че сподели. Сигурна съм, че сте...Благодаря ти Ваня, че сподели. Сигурна съм, че сте имали много вкусен празник!Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-20433493166536474212016-05-07T07:50:38.728+02:002016-05-07T07:50:38.728+02:00Любима рецепта вече!Благодаря!Любима рецепта вече!Благодаря!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09265689188561790388noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-8093501014447943292016-05-06T14:22:42.033+02:002016-05-06T14:22:42.033+02:00Перфектната рецепта за козунак е тази! Винаги ми с...Перфектната рецепта за козунак е тази! Винаги ми се получава. Тестото не е твърде сладко и позволява добавки според предпочитанията. Този Великден за първи път пробвах да го направя с шоколад. Истинска наслада за сетивата :) Благодаря за рецептата, Ани!Steffhttps://www.blogger.com/profile/02063092720535902930noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-41857981837700650102016-05-06T14:20:43.095+02:002016-05-06T14:20:43.095+02:00Този коментар бе премахнат от автора.Steffhttps://www.blogger.com/profile/02063092720535902930noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-74821452295611742642016-04-30T15:01:48.019+02:002016-04-30T15:01:48.019+02:00Бренди става, коняк, метакса също. Фолиото е проз...Бренди става, коняк, метакса също. Фолиото е прозрачно кухненскоАниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-76876938714976758012016-04-30T12:16:52.612+02:002016-04-30T12:16:52.612+02:00а фолиото?а фолиото?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00707730215007673424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-71467032234155075502016-04-30T12:13:30.669+02:002016-04-30T12:13:30.669+02:00а бренди става ли?а бренди става ли?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00707730215007673424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-6102499418594949202016-04-30T12:12:37.265+02:002016-04-30T12:12:37.265+02:00относно лепкавостта - разбрах - трябва да е меко к...относно лепкавостта - разбрах - трябва да е меко като възглавничката на ухо и еластичноAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00707730215007673424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-88568719565043967392016-04-30T11:22:01.063+02:002016-04-30T11:22:01.063+02:00Стафидите в ром. Ядките неСтафидите в ром. Ядките неАниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-89706024098312545142016-04-30T10:53:57.378+02:002016-04-30T10:53:57.378+02:00Стафидите и ядките накисват ли се предварително, в...Стафидите и ядките накисват ли се предварително, в какво и за колко време?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00707730215007673424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-79381722710760177402016-04-30T10:52:33.365+02:002016-04-30T10:52:33.365+02:00Преди втасването тестото трябва ли е лепкаво? с ал...Преди втасването тестото трябва ли е лепкаво? с алуминиево фолио ли се покрива тестото за първото втасване? След като се сложат във формите, за 2-то втасване покрива ли се?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00707730215007673424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-43075405344504869562016-04-28T14:27:37.209+02:002016-04-28T14:27:37.209+02:00Страхотно Деси М. :)) Много голям повод за гордост...Страхотно Деси М. :)) Много голям повод за гордост сте имали! Да направиш козунак изобщо не е лесна работа, а да направиш вкусен козунак е истинско майсторство! Поздравления! Весели и вкусни празници :) И не забравяйте да опитате Козуначената торта.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-13770797388454392062016-04-28T13:09:08.571+02:002016-04-28T13:09:08.571+02:00Това е най-вкусният козунак, който съм хапвала. Вч...Това е най-вкусният козунак, който съм хапвала. Вчера го изпробвах (това е първият ми козунак) и изчезна за минути. Страшно сполучлива рецепта! В момента пека още два, да остане поне нещо за празника :)))Деси Мnoreply@blogger.com