tag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post6756718818151038017..comments2024-03-12T13:51:24.767+01:00Comments on Вкуснотека: Торта "Обичам те" троен шоколадАниhttp://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comBlogger64125tag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-80443516284709218892021-02-22T11:22:47.658+01:002021-02-22T11:22:47.658+01:00Здравейте, старая се количеството крем да е равном...Здравейте, старая се количеството крем да е равномерно в трите цвята и го разпределям много внимателно от центъра към периферията с помощта на супена лъжица. Хубаво заравнявам.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-6551119590078220182021-02-14T17:43:17.694+01:002021-02-14T17:43:17.694+01:00Здравейте, как успявате толкова равномерно да поло...Здравейте, как успявате толкова равномерно да положите мусовете, особено по краищата? Правих тортата вече няколко пъти, но цялостната визия на борда не е както вашата. Разрезът иначе е супер.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-52476370661574410032020-07-23T10:53:20.954+02:002020-07-23T10:53:20.954+02:00Мисля, че не би трябвало да има проблем да се замр...Мисля, че не би трябвало да има проблем да се замрази. Радвам се, че ви харесва :)Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-86695872035247275982020-07-22T19:24:27.260+02:002020-07-22T19:24:27.260+02:00Здравейте, тортата е повече от прекрасна. Вече няк...Здравейте, тортата е повече от прекрасна. Вече няколко пъти я правих и всички много я харесват. Искам да попитам може ли да се замрази във фризер за 1 седмица например? Дали ще промени вкуса си или ще стане като сладоледена ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07786425435133581796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-12657376317995624442020-03-30T08:06:20.676+02:002020-03-30T08:06:20.676+02:00Да, можете да ползвате нес кафе.Успех!Да, можете да ползвате нес кафе.Успех!Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-67638577676206592792020-03-29T08:25:05.498+02:002020-03-29T08:25:05.498+02:00Здравейте Ани, подготвям се да нпаравя тази торта ...Здравейте Ани, подготвям се да нпаравя тази торта за предстоящия рожден ден на моя съпруг, но имам едни впърос относно кафето: нес - кафе ли се използва в рецептата или обикновено? Катяhttps://www.blogger.com/profile/03439385990554361127noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-41851270862537103002020-02-20T13:08:48.932+01:002020-02-20T13:08:48.932+01:00Здравейте, ползвам сладкарски шоколад на копчета о...Здравейте, ползвам сладкарски шоколад на копчета от магазин Змееборец, кв. Редута, ул. Кадемлия 6. Има бял, черен и млечен. В началото имаха белгийски, сега имат основно италиански. Продава се на килограм.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-56265573451854050302020-02-19T20:30:51.934+01:002020-02-19T20:30:51.934+01:00Здравейте,какъв шоколад е използван за тортата?Здравейте,какъв шоколад е използван за тортата?Весиhttps://www.blogger.com/profile/07464000613633105675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-68141770517616401192020-01-08T11:11:39.322+01:002020-01-08T11:11:39.322+01:00Здравейте,
ринга отстранявам като предварително пр...Здравейте,<br />ринга отстранявам като предварително прекарам остър нож по ръба на ринга отвътрешната страна и след това нежно разширявам. Отделя се перфектно и при чийзкейк така.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-7792585673250281462020-01-08T09:22:23.570+01:002020-01-08T09:22:23.570+01:00Здравейте, как освобождавате от ринга, че да е тол...Здравейте, как освобождавате от ринга, че да е толкова гладка отстрани? С нещо облепяте стените на формата ли?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-75814823632835725422017-04-26T14:03:54.502+02:002017-04-26T14:03:54.502+02:00Здравей Ани 98г глюкоза или 98мл мисля че има разл...Здравей Ани 98г глюкоза или 98мл мисля че има разлика.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-86953674924799810152017-04-26T12:34:02.255+02:002017-04-26T12:34:02.255+02:00Здравейте направих вашата торта и след това прочет...Здравейте направих вашата торта и след това прочетох отзивите ,че вашата сметана е растителна.Аз сложих животинска и не сложих захар защото нямаше в рецептата,сега сигурно няма да е сладка изобщо.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-38302711116126920402017-01-06T18:41:14.642+01:002017-01-06T18:41:14.642+01:00Здравейте Анна. Много се радвам, че тортата Ви е в...Здравейте Анна. Много се радвам, че тортата Ви е в топ 3. Този блат го обожавам и често го използвам. Благодаря Ви за милите думи! Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-67116890219533777492016-12-30T17:51:29.319+01:002016-12-30T17:51:29.319+01:00Здравейте,
приготвих тортата за рожденният ми ден ...Здравейте,<br />приготвих тортата за рожденният ми ден /6.12/ , но чак сега ще кажа ,че това е най- вкусната шоколадова и не натъртваща торта , която сме опитвали. Определено ми е в топ 3 рецепти за торти , вече. На вид не ми се получи както на снимките , но на вкус бешеееее просто превъзходна. Блатът е като брауни , а мусовете го допълват много добре. Благодаря за добре описаните рецепти и труда , поради което се получи страхотен резултат.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16996571264741979616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-1251295215074263292016-12-11T18:52:31.759+01:002016-12-11T18:52:31.759+01:00Не, стопяваме ги заедноНе, стопяваме ги заедноАниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-44487386504248622682016-12-11T18:28:13.233+01:002016-12-11T18:28:13.233+01:00Здравей, Ани! Скоро имаме празник и искам да напра...Здравей, Ани! Скоро имаме празник и искам да направя тази торта- изглежда прекрасна. Само да попитам за първия блат - разтапяме натурални шоколад и маслото по отделно ли? Ако да, трябва ли да ги охладим напълно преди да ги смесим? <br />Благодаря предварително!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-17735738929013776812016-04-30T07:13:52.970+02:002016-04-30T07:13:52.970+02:00Да аз го направих от тесто от шоколадДа аз го направих от тесто от шоколадАниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-26174572182960911742016-04-29T22:55:19.933+02:002016-04-29T22:55:19.933+02:00Здравейте,сърцето от шоколад вие ли сте го правили...Здравейте,сърцето от шоколад вие ли сте го правили?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07231606267456426156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-84465900584748453422015-11-10T07:40:34.059+01:002015-11-10T07:40:34.059+01:00ами....аз по-скоро бих определила сметаната като с...ами....аз по-скоро бих определила сметаната като сладкарска /за разбиване/ и готварска /с по-нисък процент масленост/, като от своя страна сметаната за разбиване може да е подсладена и неподсладена. подробности....аз лично предпочитам да купувам неподсладена животинска сметана и да й добавям захар. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-68120216375388349122015-11-09T17:21:28.949+01:002015-11-09T17:21:28.949+01:00Здравейте! Спряли сте се на страхотна торта! Много...Здравейте! Спряли сте се на страхотна торта! Много шоколадова!<br />Сметаната щом е сладкарска винаги е подсладена. Другата е готварска. Желая ви успех и човекът, за когото е адресирана много да я хареса :)Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-41124079020858136952015-11-09T17:15:07.109+01:002015-11-09T17:15:07.109+01:00казвате, че сметаната е сладкарска. но подсладена ...казвате, че сметаната е сладкарска. но подсладена ли е или не, много моля за уточнение? много ме изкушава тази торта наистина. имам тежка задача - да направя шоколадова торта за човек, който не обича такива /за разлика от дъщеря му ;-)/ и мисля, че тази би била подходяща. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-4727227704642880962015-11-01T17:56:28.502+01:002015-11-01T17:56:28.502+01:00Сваляш от водната баня и ги добавяш.Сваляш от водната баня и ги добавяш.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-18821296601115517092015-11-01T14:19:22.007+01:002015-11-01T14:19:22.007+01:00Здравей мила Ани. Тортата наистина е великолепна и...Здравей мила Ани. Тортата наистина е великолепна и мисля да я приготвя за една мов приятелка, която умира за такъв вид торта. Но искам да попитам - като разтопя нанводня баня шоколада за първия и втория блат, махам ли от водната баня, за да прибавя останалите продукти или всичко допълвам докато сместта е на водна баня?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11733366125336544299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-74080294988377522402015-10-23T16:51:27.462+02:002015-10-23T16:51:27.462+02:00Здравейте, тази торта беше около 24 см. Вашата ще ...Здравейте, тази торта беше около 24 см. Вашата ще бъде малко по-голяма и може просто да стане малко по-ниска. Ако не увеличете всичко с половин доза.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-75218152704967690682015-10-22T12:15:36.715+02:002015-10-22T12:15:36.715+02:00Много, много добре изглежда, а и предвкусвам колко...Много, много добре изглежда, а и предвкусвам колко ще е вкусна, ммм... Ако я правя във форма с диаметър 28 см трябва ли да направя доза и половина от всичко?<br />Благодаря! :)Anonymousnoreply@blogger.com