tag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post963781424501410996..comments2024-03-12T13:51:24.767+01:00Comments on Вкуснотека: Пълнозърнест хляб със семенаАниhttp://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comBlogger73125tag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-5902141414461082962022-01-21T11:35:56.523+01:002022-01-21T11:35:56.523+01:00Много интересни подправки сте добавили. Не би ми х...Много интересни подправки сте добавили. Не би ми хрумнало да добавя кимион. Поздравления!Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-151071285449398422022-01-19T14:39:42.933+01:002022-01-19T14:39:42.933+01:00Добавих малко чесън на прах и повечко кимион, слож...Добавих малко чесън на прах и повечко кимион, сложих 400 гр. брашно тип 1850 и 100 гр. ръжено брашно. Получи се страхотно вкусен и мек хлябДhttps://www.blogger.com/profile/15671416543179479206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-26834943504323415632021-08-04T01:44:15.391+02:002021-08-04T01:44:15.391+02:00OKOKAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17149481781469383679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-26064832728156033922021-02-27T12:19:12.204+01:002021-02-27T12:19:12.204+01:00Благодаря, Ани. Наистина резултатът е чудесен. Рец...Благодаря, Ани. Наистина резултатът е чудесен. Рецептата влиза в тефтерчето ми. Топли и слънчеви дни😊Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05369760259301603770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-31194011375612854182021-02-22T11:21:34.171+01:002021-02-22T11:21:34.171+01:00Това само може да ме радва :)Това само може да ме радва :)Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-7320609206047623222021-02-22T11:21:19.508+01:002021-02-22T11:21:19.508+01:00Чудесна идея Манник да направите комбинация от лим...Чудесна идея Манник да направите комбинация от лимен и пълнозърнесто брашно с ядки. Сигурна съм, че сте имали чудесен резулат. Да ви е сладко :)Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-2881611216935453912021-02-18T10:22:52.741+01:002021-02-18T10:22:52.741+01:00Здравейте, направих първия си домашен хляб по ваша...Здравейте, направих първия си домашен хляб по вашата рецепта. Удивени сме положително от резултата. Благодаря за рецептата, обясненията са точни, за да се получи всичко от първия път! Благодаря! Малко разнообразих с брашно от лимец (250) и пълнозърнесто брашно (250) и ядки, каквито успях да набавя. Още веднъж благодаря за страхотната рецепта! Желая успех на Ани! Манник Шамлъянnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-53691592248742100152018-09-11T21:02:21.886+02:002018-09-11T21:02:21.886+02:00Разкошен хляб се получава с тази рецепта. Откакто ...Разкошен хляб се получава с тази рецепта. Откакто я открих ползвам само нея, но слагам повече семена. Благодаря!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-43339279225734441172018-08-27T14:01:08.122+02:002018-08-27T14:01:08.122+02:00Държахте ли го на топло, за да втаса? Ако не сте п...Държахте ли го на топло, за да втаса? Ако не сте променяли съставките и е бил на топличко трябва да се надигне.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-1122452257403075592018-08-23T22:06:04.436+02:002018-08-23T22:06:04.436+02:00Здравейте! Рецептата е страхотна и се получи много...Здравейте! Рецептата е страхотна и се получи много вкусен хляб. Единствено обема не се удвои достатъчно. Каква може да е причината според вас? Благодаря.Дидкаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-89661083790115928472018-01-04T10:00:13.231+01:002018-01-04T10:00:13.231+01:00Благодаря за хубавата рецепта.Добавих само малко п...Благодаря за хубавата рецепта.Добавих само малко повече семена ,хляба ми стана разкошен.Станислава Кириловаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-1607460998918634872017-12-21T21:26:16.919+01:002017-12-21T21:26:16.919+01:00Поръсването със сусам направете върху тестото, пре...Поръсването със сусам направете върху тестото, преди да го изпечете, за да полепне.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-9200746352156335332017-12-21T16:39:10.600+01:002017-12-21T16:39:10.600+01:00Здравейте,Много благодаря за рецептата.Получи се м...Здравейте,Много благодаря за рецептата.Получи се много хубав хляб.Сега искам да опитам да го поръся със сусам.Трябва ли с нещо да се намаже или направо се поръсва?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10149221109789098270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-18667223483488910362017-01-16T13:06:41.603+01:002017-01-16T13:06:41.603+01:00Радвам се, че ви е харесал.Радвам се, че ви е харесал.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-11348141350582701492017-01-15T16:45:54.058+01:002017-01-15T16:45:54.058+01:00Здравейте, днес направих хляба. Смесих бяло и пълн...Здравейте, днес направих хляба. Смесих бяло и пълнозърнесто брашно и стана много хубав. Благодаря за рецептата!Цветанка Даракчиеваhttps://www.blogger.com/profile/09295599485931245848noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-57954139720461399052016-11-28T07:57:51.090+01:002016-11-28T07:57:51.090+01:00Здравейте Цвети,след като извадите хляба можете ле...Здравейте Цвети,след като извадите хляба можете леко да го напръскате с вода и да го завиете с кърпа и ще поомекне.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-80976833460437283952016-11-26T18:30:46.621+01:002016-11-26T18:30:46.621+01:00Този коментар бе премахнат от автора.Cvetihttps://www.blogger.com/profile/04659285404534942754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-60444394966860771072016-11-26T12:28:02.061+01:002016-11-26T12:28:02.061+01:00Здравейте, пробвах рецептата! Хлябът стана много в...Здравейте, пробвах рецептата! Хлябът стана много вкусен, но отвън коричката му стана прекалено твърда. На какво се дължи, че ми е за първи път и не знам какво да поправя? :)Cvetihttps://www.blogger.com/profile/04659285404534942754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-87371766964097323222016-09-11T12:58:02.038+02:002016-09-11T12:58:02.038+02:00Аз го правя и по двата начина. Този хляб от снимка...Аз го правя и по двата начина. Този хляб от снимката е само с пълнозърнесто брашно. <br />Обърквате се от написаното от мен под последната снимка:<br />"Ако искате можете да приготвите хляба с 250 г бяло брашно и 250 г пълнозърнесто брашно, всички останали продукти си остават същите. Ще получите много пухкав полу-пълнозърнест хляб, който е и много вкусен."Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-48447793961862570752016-09-11T11:54:20.102+02:002016-09-11T11:54:20.102+02:00Здравей, в рецептата ти не пише да се смесва с бял...Здравей, в рецептата ти не пише да се смесва с бяло брашно, а в коментарите чета друго.. В твоята рецепта смесваш ли или само пълнозърнесто брашно използваш ?<br />Cvetihttps://www.blogger.com/profile/04659285404534942754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-54522066316809846772016-06-29T12:10:57.766+02:002016-06-29T12:10:57.766+02:00Здравейте, не съм много сигурна, тъй като е минало...Здравейте, не съм много сигурна, тъй като е минало време от питането ми :), мисля ползвах прясна мая, аз ги редувам или пък каквато имам в наличност. От време на време купувам и една френска суха мая, пакетчето е бежаво на цвят, не се сещам името в момента. Благодаря, ще ползвам и аз повече на др. Йоткер:))))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03250737792368361646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-60790672799470161892016-06-15T16:05:01.267+02:002016-06-15T16:05:01.267+02:00Здравейте, а каква мая ползвахте? Аз ползвам винаг...Здравейте, а каква мая ползвахте? Аз ползвам винаги суха на др. Откер и никога не съм имала проблем с мириз. Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-91120289578360555432016-06-15T15:49:38.877+02:002016-06-15T15:49:38.877+02:00Здравейте, аз също направих рецептата за хляба, по...Здравейте, аз също направих рецептата за хляба, получи се добре....даже много добре:))), имам един въпрос...като го извадих хляба още топъл от фурната, нормално ли е да усещам повечко аромата на маята, явно после като изстине ще се оправи, друг път като съм правила хляб и по други рецепти...винаги я усещам, може и в мен да е повредата :)))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03250737792368361646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-43697605250477657502016-05-03T20:16:09.192+02:002016-05-03T20:16:09.192+02:00Супер хлебче стана,смесих бяло и пълнозърнесто бра...Супер хлебче стана,смесих бяло и пълнозърнесто брашно,благодарности за рецептата!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12879264114927153532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5812970521447071054.post-13446459857278587472016-04-27T15:01:17.481+02:002016-04-27T15:01:17.481+02:00Здравейте, след втасване направо се пече Здравейте, след втасване направо се пече Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.com