неделя, 10 юли 2011 г.

Салата Капрезе с прошуто и рукола

Продукти:

2 големи розови домата
125 гр. сирене моцарела
100 гр. прошуто крудо
шепа листа рукола
няколко ореха
зехтин
балсамико
сол


   Нарежете доматите на кръгчета и ги подредете в колонка в чиния. Отгоре разположете парчета прошуто. Върху него аранжирайте листата рукола и завършете с кръгчета моцарела. Подредете орехите, полейте със струйка зехтин и балсамов оцет и овкусете със сол.

     Да ви е сладко!

7 коментара:

  1. Страхотна салата,изглежда разхлаждаща и вкусна!

    ОтговорИзтриване
  2. Много красива салата, Ани!
    Чудесни снимки!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Ани,
    това не е капрезе, това е каприз :) Много ароматно и хубаво разхлаждащо меню ще се получи с нея. Поздрави

    ОтговорИзтриване
  4. Разкошна лятна салатка,Ани!И много колоритна!

    Поздрави и хубав утрешен ден!

    ОтговорИзтриване
  5. traiana, благодаря ти, наистина е много разхлаждаща и вкусна салатката:)

    rusanka, благодаря, много си мила!

    Dani, радвам се, че ти харесва моя каприз:))

    Еликсир, благодаря, много е свежа и вкусна така модифицирана тази салатка:)Поздрав

    ОтговорИзтриване
  6. Ани, страхотно съчетание на вкусове и страхотно представяне на тази любима салата!!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ти Мина. Радвам се, че ти харесва новото амплоа на Капрезето:)

    ОтговорИзтриване