Продукти:
2 бр. свинско бонфиле
1 с.л. Дижонска горчица
1 глава чесън
няколко стръка прясна мащерка
1 ч.ч. бяло вино
черен пипер
сол
30 мл. зехтин
Загрейте фурната на 200 градуса.
Почистете месото от жили и го сложете в тавичка. Поръсете го със сол и черен пипер. Намажете обилно с Дижонска горчица и поръсете с прясна мащерка. Сложете няколко стръка отстрани. Разрежете една глава чесън през средата и я сложете обърната нагоре. Полейте със зехтин и бяло вино.
Покрийте с фолио и печете така около 35 минути, след това отстранете фолиото и допечете за още 15 минути. Разрежете и поднесете.
Да ви е сладко!
Привет!
ОтговорИзтриванеНа колко градуса?
Извинете, пропуснала съм, на 200 градуса.:)
ИзтриванеИзключително вкусно ястие, сега ще си го хапнем за пореден път! Весело посрещане на Новата 2021 Година!
ОтговорИзтриванеРадвам се, че ви е любимо!
ИзтриванеДостатъчни ли са 35 минути
ОтговорИзтриване35 под фолио и 15 без.
Изтриване