Търсене в този блог

неделя, 11 ноември 2018 г.

Премиера на кулинарната книга "ВКУСНОТЕКА с Ани Шакарян"

    В някои моменти думите не стигат и човек не знае как да започне. Вълнувам се така, както, когато говорих пред всички, събрали се гости, дошли да ме уважат на премиерата на моята първа книга. 

     Казват, че само, когато родиш дете и напишеш книга, оставяш трайна следа в живота си.
Щастлива съм, че съм имала шанса да сбъдна и двете ми мечти. Едната дори два пъти :)



Всяко нещо с времето си казват хората. Така съдбата ни срещна с Издателство Вакон и ни свърза в един прекрасен проект, който сигурна съм ще оцените.


Създадохме една невероятно красива книга, едно кулинарно бижу. Истинска, семейна, уютна, вкусна и много красива книга, която освен вкусово удоволствие за небцето ще ви донесе и много топлина и удоволствие да я държите в ръцете си и да разлиствате страниците й.


Аз оставих част от сърцето си в нея, във всяка история, във всяка рецепта и във всяка снимка с моите момичета и моите приятелки.




Книгата съдържа 6 раздела - Предястия, Супи, Салати, Основни ястия, Десерти и Торти и Арменски рецепти. Общият брой на рецептите е 111, плюс специален комплимент към читателите - 14 напълно нови, страхотни рецепти, като легендарната торта Микадо



Арменска ябълкова торта, Зелено Гаспачо, Домашна гранола


Торта крънчи карамел с ягоди, в която ще се влюбите,


Рикота пай с малини и боровинки, и др.


Рецептите, които съм подбрала в книгата са букет от най-четените и готвени рецепти от всички 660 рецепти в блога, всичко събрано на едно място за ваше удобство. Вярвам, че тази книга ще бъде един ценен актив на кухненския плот на всяка майка и домакиня, защото ежедневно ще може да черпи вдъхновение от нея и да намира отговор на въпроса "Какво да сготвя днес?"

Премиерата на книгата беше може би един от най-вълнуващите моменти в живота ми! Толкова много хора! Толкова много споделени емоции! Такава магия....
Благодаря на целия екип, който работи по този изключителен проект. Благодаря на ресторант Urban Table

за огромното гостоприемство и невероятната атмосфера. Благодаря за нашите партньори от DelivMe


за съдействието. DelivMe е онлайн супермаркет за доставка на храна до дома от супермаркет ВМВ, намиращ се в кв. Дианабад, ул. Никола Габровски. Професионално обслужване, качествени продукти и безплатна доставка, за ангажирани хора като мен. Възползвайте се от техните услуги и си спестете времето за пазар.



Мисля, че дълго ще помня този ден, както и мига, в който видях книгата си редом до най-големите имена в секция Нови книги в книжарницата.




Скъпи мои читатели, искам от сърце да Ви благодаря за цялата подкрепа и обичта, която ми давате през годините. Без вас тази книга нямаше да бъде възможна! Заедно сбъднахме една мечта! Искам да го знаете! 

С много обич, Ани

Линк към моето гостуване в BTV , предаването "Тази събота и неделя" с моя Боровинков пай от книгата: https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/blogarkata-ani-shakarjan-armenskata-kuhnja-e-dosta-blizka-do-balgarskata.html

За поръчки онлайн: www.vakon.bg/vkusnoteka-bg




8 коментара:

  1. Аплодисменти Ани!
    Ти го заслужаваш.
    КАТЯ

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления, чаровна Ани! С пожелания това да ти е само първата книга :)
    Гледах те тази сутрин по БТВ и на живото ти излъчване :) определено има защо да се вълнуваш.

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления за книгата, Ани! :) Пожелавам ти още много реализирани мечти, нови проекти и много такива поводи на вълнение и усмивки!

    ОтговорИзтриване
  4. Ани,
    чудесна книга с рецепти за всеки български дом.Особено ме вълнуват рецептите от арменската кухня и с удоволствие ще погледна книгата в книжарниците.Надявам се,че ще ми хареса както и книгите на Йоли.
    Поздравления !

    ОтговорИзтриване
  5. Браво, Ани! Сбъднала си мечта, честито!
    Изпуснала съм предаването, но на снимките си много елегантна!

    ОтговорИзтриване
  6. Ани,
    разгледах книгата, наистина е прекрасна.С чудесни илюстрации и интересно представени рецепти.
    Поздрави и успех !

    ОтговорИзтриване
  7. В ръцете си държа една страхотна книга и не мога да и се нарадвам. Благодаря ,Ани :) Толкова ви се възхищавам !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте! Сърдечно ви благодаря! Толкова мило ми стана от вашия коментар. Гответе с удоволствие :)

      Изтриване