Търсене в този блог

неделя, 17 август 2014 г.

Моят първи мини кетъринг

      Наскоро мои приятели ме поканиха да се видим на вечеря и да говорим по работа. Те са зъболекари с нестандартно мислене и искаха да направят нещо различно, с което да накарат пациентите си да идват с желание и без страх в зъболекарския им кабинет. В доказателство на думите си ще ви кажа, че в чакалнята им, вместо да гледат телевизия, хората четат  и си разменят книги от личната библиотека на зъболекарите. 
     Попитаха ме дали бих се съгласила да направя кетъринг, който да поднесат на пациентите си под формата на почерпка. Искаха всичко да бъде домашно и вкусно. Разбира се приех и им предложих да направим здравословна и вкусна храна, която да не вреди на зъбите и те с радост прегърнаха идеята. 
      След дълъг размисъл какво точно да приготвя подбрах три рецепти: Чийз трюфели, Сурови тарталети с крем от къпини и малини и Домашни овесени бисквитки с тахан и мед, както и цветя от плодове, които приготвих от диня, пъпеш, грозде и боровинки. Сирене, ядки, плодове, овесени ядки, тахан и мед, все полезни съставки. 
   Споделям с вас малко снимки, благодарение на зъболекарска клиника Дента Консулт. Почерпката беше посрещната много добре от пациентите и всички останаха много доволни:













6 коментара:

  1. Чудесна идея и изпълнение, Ани!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна хрумка на денталните медици!И чудесно ,здравословно и красиво поднесено меню,Ани!
    ...Тези плодови шишчета така освежават трапезата.....!
    Поздрави:)!

    ОтговорИзтриване
  3. Уникално красиви и вкусни изглеждат всички нещица :) имаш златни ръце. Много обичам блога ти и редовно приготвям неща от него :) Поздрави, Мая

    ОтговорИзтриване
  4. Оригинално! Като идея и като изпълнение!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване