Търсене в този блог

сряда, 1 юли 2015 г.

Храни се здравословно, играй и спечели страхотни награди

    Една обща кауза. Три сайта се обединяват! Мисията е ясна - да се храним здравословно с домашно приготвена храна и да се грижим за здравето на близките и децата ни в забързаното ежедневие, в което отвсякъде ни заливат подвеждащи реклами и готови храни. 
Да четем и да се информираме. Това искаме да Ви провокираме с нашата игра.
    В продължение на 6 месеца гответе здравословно и балансирано, пакетирайте храната си, снимайте и изпращайте снимки по зададените месечни теми. Всеки месец ще награждаваме участниците, събрали най-много точки, съгласно правилата, а в края на годината един ще има шанса да спечели голямата парична награда. Всички условия на играта можете да видите в подробната презентация "Правила на играта". 
     
   Искрено се надяваме нашата игра да достигне до повече хора, да ви вдъхновим, да се забавлявате, да ви е вкусно и да печелите страхотни награди! 






Темата за месец Юли е "Пикник с Lunchbox".



2 коментара:

  1. Чак пък и парични награди?! А стига бе, много сериозно се изживявате...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Уважаеми Анонимен, играта се осъществява благодарение на партньорството на три сайта - Lunchbox, Вкуснотека и Супичка. Паричната награда се предоставя от Lunchbox, както и останалите награди. Регламентът на играта е много сериозен и правилата са ясно разписани. Играта продължава 6 месеца.

      Изтриване