Продукти:
2 бр. филе от пангазиус
1 лимон
сусам
галета
1 яйце
шарена сол
девисил
подправка за риба на Котанил
черен пипер
сол
олио или зехтин
Рибните филета се измиват и поръсват с черния пипер, солта, шарената сол, лимоновия сок, девисила и подправката за риба. Потапят се в разбитото яйце, след това в смес от галета и сусам и се пържат за по 3-4 минути от страна.
2 бр. филе от пангазиус
1 лимон
сусам
галета
1 яйце
шарена сол
девисил
подправка за риба на Котанил
черен пипер
сол
олио или зехтин
Рибните филета се измиват и поръсват с черния пипер, солта, шарената сол, лимоновия сок, девисила и подправката за риба. Потапят се в разбитото яйце, след това в смес от галета и сусам и се пържат за по 3-4 минути от страна.
Няма коментари:
Публикуване на коментар